luni, 20 octombrie 2014

Imprimante cu toner

Operati cu intretinere imprimante cu toner 
Listare mai rapidă: Oferă un cost per pagină*1 mai mic cu 50 % şi o listare mai rapidă*2 pentru acele operaţii de listare cu volum redus în comparaţie cu imprimantele laser color, clasate pe primele zece locuri în privinţa vânzărilor. Şi în cazul listării faţă-verso, este de două ori mai rapidă decât următoarea imprimantă concurentă*3.

Economică şi ecologică: Oferă o reducere*4 imensă de 80 % a consumului de energie în comparaţie cu imprimantele laser competitive – oferind reduceri de costuri şi beneficii ecologice importante. Cartuşele de cerneală se schimbă cu uşurinţă şi fără a vă murdări, iar cartuşul este singura componentă care necesită înlocuire, aşadar procesul este lipsit de probleme.

Proiectată pentru afaceri: O rezoluţie înaltă de listare de până la 4800 x 1200 dpi înseamnă că firmele obţin listări de calitate superioară, ce sunt rezistente la apă, la pete, la evidenţierea cu markere şi la decolorare deoarece se usucă instantaneu. Iar capacitatea de 330 de coli ca dotare standard înseamnă că nu va trebui să irosiţi timp preţios pentru a o realimenta des. Cartuşele sale de cerneală DURABrite Ultra, de capacitate ridicată şi calitate superioară necesită puţine operaţii de întreţinere şi oferă listare la un cost redus, producând până la 3.400 de pagini*10.

Uşor de integrat: Este echipată pentru reţea spre a fi partajată între grupuri de lucru, cu conectivitate USB şi Ethernet.

Listaţi din mers: Este prevăzută cu Epson Connect*7 pentru a veni în întâmpinarea tuturor necesităţilor de tipărire, permiţând utilizatorilor să listeze de pe smartphone şi tabletă PC.http://www.epson.ro/ro/ro/viewcon/corporatesite/products/mainunits/overview/10829

Un comentariu:

  1. pe primele randuri enunta cerinta de lucru. [operatii de intretinere a imprimantelor cu toner]. pe urmatoarele randuri scrie la subiect. in final precizeaza sursa din care te-ai inspirat.

    RăspundețiȘtergere